Feng Shui svetovanje

Feng Shui je starodavna kitajska veščina, ki se ukvarja z ravnovešjem petih elementov: voda, zemlja, kovina, ogenj in les.

Imamo več kot deset let izkušenj z izdelavo Feng Shui poročil za vse vrste objektov. Feng Shui svetovanje vključuje svetovanje o barvah in materialih; o idealnem položaju spalnic, kuhinje,  kopalnice in ključnih kosov pohištva v hiši ali stanovanju (npr., eno najpogostejših vprašanj naših strank je, kje naj bo postelja po Feng Šu, ampak je tudi pomembno, kje postavimo kamin, pomivalno korito ali drevesa na vrtu, ker so vsi ti močne upodobitve petih elementov: npr., kamin je zelo izrazit in močen element ogenj).

V idealnem primeru bi izračunali idealen Feng Šuj hiše že preden jo zgradimo. V tem primeru je zelo koristno, če ima vaš arhitekt obsežno znanje Feng Shui. Trenutno smo edini v Sloveniji, ki vam lahko ponujamo Feng Shui svetovanje že v fazi projektiranja hiše, istočasno z idejno zasnovo. Ponujamo tudi Feng Shui svetovanje posebej, brez arhitekturnega projektiranja. Ampak v vsakem primeru bo arhitektka napisala vaše Feng Shui poročilo in podala koristne nasvete za vaše prostore.

feng shui svetovanje, 5 elementov
Cikel 5-ih elementov v Feng Shui

Če je hiša (ali stanovanje) že zgrajena, še vedno obstaja veliko stvari, ki jih lahko storimo, za boljši pretok Feng Shui energije. Res je, da ne moremo več spremeniti orientacije hiše, ko je že umeščena na parceli, ampak vseeno obstaja veliko ukrepov, ki lahko bistveno spremenijo subjektivno počutje v hiši. Veliko Feng Shui svetovalcev dela izkjučno na osnovi tako imenovane Šole Črnega Klobuka (ki jo najpomembnejši kitajski mostri zavračajo, ker je preveč poenostavljena) oz. njihovo svetovanje temelji samo na smeri neba (sever, jug, vzhod, zahod) in je zaradi tega precej pomanjkljivo oz. v veliko primerih popolnoma napačno. To so taki nasveti, kot jih lahko najdemo v posplošenih knjigah o Feng Shui, ki jih lahko najdemo v vsaki knjigarni: velikokrat rešujejo težave v hiši s tem, da priporočijo umestitev kičastih kitajskih okraskov, ki nimamo nobene povezave z našo kulturo in ki, za nas zahodnjake, popolnoma nič ne pomenijo oz. se nam zdi, da ne pašejo v naš prostor. Prepoznali bomo take posplošene -in večinoma napačne- Feng Shui nasvete, ker nam svetujejo npr. “naj bo postelja vedno na severu stanovanja” ali “vedno moramo imeti kristale na severozahodnem sektorju”.

Pri nas rešujemo težave z uporabo Feng Shui Teorijo Petih Elementov in izračunom Feng Shui letečih zvezd, kar je veliko bolj učinkotivo in pomaga doseči bolj eleganten končni videz prostorov v hiši.

Izdelujemo Feng Shui poročila za vašo hišo, stanovanje ali poslovni prostor. Tudi poslovni prostori, sploh pisarne, postanejo z Feng Shui svetovanjem bolj prijetni in uravnovešeni: zaposleni rajše hodijo v službo, so boljše volje in dosežejo boljše rezultate, če preživijo svoj čas v energetsko urejenem delovnem prostoru.

Cenik: Feng Shui za hišo ali stanovanje: če vas zanima cena Feng Shui svetovanja kliknite tu.

Nas lahko najdete tudi na spletni strani http://fengshuisvetovanje.ml/

Kaj pravijo naše Feng Shui stranke o nas:

“Že nekaj dni razmišljam, kaj je drugače. No, v službi sem dobila več obveznosti, torej bo malo več denarja, a  tudi več dela. Hčerka je kar dobro začela v šoli, učitelji pravijo, da je bolj zrela – mogoče pa smo kaj pripomogli k temu. Možu se je tudi odprla zanimiva priložnost v službi. Hvala za lepo pripravljeno Feng Shui poročilo, in hvala tudi, ker vas zanima, kako nam gre. Če boste kaj hodili mimo, vabljeni!” M. S.

“Najlepša hvala – zelo si se potrudila in bila hitra.” M. T.

“Thanks for all your input. Really great. We measured everything yesterday and made a plan for the renovations. (…) Thank you again for helping us. I always wanted Feng shui in my home and now we will finally see it through. Your explanations are clear and easy to follow, and we are looking forward to starting!” O. M.