Feng Shui svetovanje: cena

Imamo dolgoletne izkušnje z Feng Shui svetovanjem za hiše, stanovanja in poslovne prostore. Več o naši Feng Shui svetovalki si lahko preberete na tej povezavi.

Članki z Feng Šui nasveti boste našli tukaj, kratko razlago o naših Feng Shui svetovalnih uslugah dobite na tem linku.

Cenik Feng Shui svetovanja je samo informativne narave. Če vas zanima točna cena Feng Šuj poročila za vaš točen primer, prosim napišite email sporočilo s čim več podatkov o vaši hiši, stanovanju ali poslovnem prostoru (velikost, število sob, lokacija, leto izgradnje/ali se gre za novogradnjo, ali imate kakšne tlorise, kaj bi želeli doseči z Feng Shui svetovanjem …).**/***

Pošljite vaše sporočilo na naš email in pridobite neobvezujočo informativno ponudbo za Feng Shui svetovanje.

Cena za izdelavo e-poročila na daljavo

E-poročilo je najbolj ugodna varianta, če želite hitro, zanesljivo in profesionalno Feng Shui svetovanje za ugodnejšo ceno. Na voljo za celo Slovenijo in tujino, v slovenskem ali angleškem jeziku. 

Navodila: brez obiska, pošljete seznam podatkov in slik, ki ga dobite pri nas, komunikacija poteka po e-mailu ali telefonu. Poročilo dobite na vaš spletni nabiralnik v PDF obliki, nato imate možnost, da sprašujete vse, kar želite, kadarkoli po e-mailu ali po telefonu. Idealna opcija za tiste, ki si želijo čim več sami narediti, ampak bi radi pridobili profesionalno svetovanje za odlično ceno.
Pozor: v redkih, zelo zakompliciranih primerih izdelava e-poročila na daljavo ni možna.

Informativni cenik e-FengŠu:

Manjše stanovanje do 35 m2:  5 €/m2
Dvo- ali trisobno stanovanje: 200 – 350 €
4-sobno stanovanje, hiša: od 350 do 500 €, odvisno od velikosti.

Cena za Feng Shui svetovanje na dom

Vključuje en obisk na licu mesta, slikanje prostorov, pogovor v živo s svetovalko in Feng Shui poročilo v papirnati obliki.

Informativna cena za Feng Shui na dom:

Manjše stanovanje do 35 m2: 10 €/m2
Dvo- ali trisobno stanovanje: 400 – 500 €
4-sobno stanovanje, hiša: od 500 do 800 €, odvisno od velikosti.

Opombe:

**Cene še ne vklučujejo DDV-ja, prav tako ne vključujejo meritv in izdelave načrtov, v primeru da jih nimate morate hišo narisati sami v merilu ali naročiti pri nas izris tlorisov. Pravilno narisani tlorisi, z vsemi vrati, okni in sanitarnimi elementi, so potrebni za natančno izdelavo Feng Shui poročila. Cena vključuje Feng Shui poročilo za prostore v hiši in/ali vrt, odvisno od dogovora. Ne vključuje izdelave BaZi kitajskega osebnega horoskopa (4 stebre sreče) za prebivalce hiše.
***Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila, za morebitne napake v cenah ali v napisanem besedilu ne odgovarjamo. Hvala za razumevanje!